Coaching

Niet kunnen genieten van de mooie dingen in het leven. Te perfectionistisch zijn. Teveel bezig zijn met wat anderen van je denken. Jezelf voorbijlopen, regelrecht richting een depressie of burn-out. Herken jij jezelf hierin? Coaching met paarden kan je helpen sterker en gelukkiger in het leven te staan.

De Amerikaanse Gina Yarrish ontwikkelde hiervoor het programma Harness your Purpose, Power and Peace. Het kan je leren om weer in contact te komen met je authentieke zelf, maar ook bij het verwerken van een traumatische gebeurtenis.

equiparadise

Voor mij is de coaching de opening naar anders leren denken, het leven op een andere, positievere manier te leren bekijken en beleven.
Het is moeilijk en confronterend om aan jezelf te werken, maar door deze weg samen met Bonita te gaan wordt het gemakkelijker, ik sta er niet alleen voor. Daarbij komt Mariekes meelevende, krachtige en positieve inbreng wat extra inspirerend werkt.

Saskia

-

De behandeling is voor iedereen uniek. Bij Equiparadise stellen we aan de hand van jouw problematiek een geschikt traject samen, waar jij het meeste baat bij zal hebben. Dit kan individueel of in een groep worden gevolgd. Na een intakegesprek bespreken we je traject. Binnen 12 sessies kun je het Harness your Purpose-programma doorlopen. Bij dieper liggende problematiek kunnen we dit ook herhalen, op welk moment in je leven dan ook, zodat jij kracht en heling kunt vinden. 

LET OP: Voor de coaching met behulp van paarden is het niet noodzakelijk om ‘iets’ met paarden te hebben. Het is wel belangrijk dat je niet bang bent voor ze. Coaching vindt plaats op de grond, niet op het paard. We gaan dus niet rijden. Er worden oefeningen gedaan die helpen inzicht in jezelf en je gewoontes te krijgen, zodat er bewustzijn ontstaat en daarmee ruimte om te groeien en te veranderen. Het is bewezen dat paarden hier een enorme bijdrage aan leveren. 

Het is in sommige gevallen mogelijk om uw PGB in te zetten voor deze speciale vorm van coaching.

Wat denk je, tijd om terug in het zadel te klimmen? Ik geef je een voetje. Neem vrijblijvend contact op om te horen wat er mogelijk is. 

equiparadise

Voor mij is de coaching de plek om te ontspannen, al mijn frustraties eruit te gooien en een nieuw perspectief te krijgen op mijn leven. Ik voel me altijd een stuk beter dan van tevoren. Het is fijn dat alles aangepast wordt zoals ik graag wil én mij het beste helpt.

Larsa

-