Workshops

Equiparadise verzorgt verschillende soorten workshops die de connectie tussen jou en je paard sterker maakt. Wil je meer informatie of direct een workshop boeken? Neem vooral contact op!

Workshop Paardentaal

Paarden kunnen ons heel veel vertellen, zolang we maar weten hoe te kijken en te luisteren. Helaas heerst er in de paardenwereld nog veel onbegrip over de lichaamstaal die paarden gebruiken. Wat je misschien niet zou verwachten, is dat je in deze workshop ook leert hoe jij zelf je lichaam kunt gebruiken om te communiceren. Met je paard, maar ook met andere mensen. 

Duur: ca. 2 uur
Kosten: € 25,- p.p.
Minimaal 6 deelnemersWorkshop Paardentaal voor Kids

Kinderen en paarden kunnen een gouden combinatie zijn. Maar het is wel belangrijk dat ze de dieren leren begrijpen, om ongelukken te voorkomen. Tijdens deze workshop wordt alles in begrijpelijke taal uitgelegd. Oortjes naar voren?

Duur: ca 1,5 uur
Kosten: € 20,- p.p.
Minimaal 6 deelnemers


 

Workshop Past Mijn Zadel?

In deze workshop leer je zelf om te kunnen oordelen of een zadel goed bij jou en je paard past. 

Duur: ca. 2 uur
Kosten: € 25,- p.p.
Minimaal 6 deelnemers


 

Workshop Biomechanica Ruiter

In deze uitgebreide workshop gaan we aan de slag met de beweging van de ruiter gebaseerd op Centered Riding. De oefeningen die we doen (zonder paard), verbeteren je houding en balans. Hier pluk je de vruchten van wanneer je weer opstapt. Het is ook mogelijk hier een praktijkgedeelte aan te koppelen, waar je met je eigen paard direct kunt ervaren hoe deze nieuwe manier van bewegen jullie beïnvloedt.

Duur: ca. 2 uur
Kosten: € 25,- p.p.
Praktijkgedeelte: +€ 10,- per deelnemer
Minimaal 6 deelnemers

Lezing of workshop?

Passen de vaste workshops niet helemaal bij jouw wensen? Het is mogelijk om Equiparadise te boeken voor een lezing of workshop over andere onderwerpen die binnen mijn vakgebied vallen. Neem hiervoor contact met mij op.